fbpx

Träningsgruppens utmaningar

Del 1 av 2

Vi förstår coachens problem

Boosterway startade först som en tjänst där coachen kunde lägga upp träningsprogram och videoklipp online för att enkelt få betalt för sin kompetens. Problematiken med att skapa en webbsida, lägga till betalsystem och sedan marknadsföra på ett effektivt sätt var en utmaning vi kunde lösa. Utvecklingen från den dåvarande tjänsten till vad vi är idag är helt styrd efter coachers önskningar. 

Från träning online till träning i parken

Allt fler av våra coachanvändare började efterfråga ett sätt att samla sin träningsgrupp. För att förtydliga vem den typiska coachen är så handlar det om exempelvisen löptränare med träning en dag i veckan för en grupp motionärer under hösten. Ni har säkert sett en träningsgrupp i parken som löper eller kör någon form av styrketräning. Den här coachen har oftast ett annat heltidsjobb och bedriver träningsverksamheten som en enskild firma. Få människor gillar administration kring sitt företagande, och särskilt personer som bedriver hobbyverksamhet. Man vill ägna sig åt sin passion såklart.

Verifiera problemet med en träningsgrupp

Okej, så tydligen finns det ett problem hos coacherna som de vill att vi löser. Vi startade därför igång att undersöka hur coacherna arbetar idag med sin träningsgrupp och vad som är mest tidskrävande och svårt. Därefter kunde vi se en tydlig röd tråd av hur tio coacher helt oberoende av varandra svarat. Det mynnade sedan ut i vår produkt.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbsida, samt för att analysera webbtrafik.